Pistenbullys Helden van de Nacht VIDEO

Westendorf Talkaser Pistenbully

Pistenbullys Helden van de Nacht VIDEO

Wat een geweldige video hebben we gespot op de facebookpagina van Helden der Nacht. Niet alleen de beelden zijn geweldig maar je ziet ook wat een power deze pistenbullys hebben om door de sneeuw heen te komen.

Soms wordt ook de kabel gebruikt waarmee ze op hele steile stukken wat ondersteuning hebben. Hieronder de VIDEO.

Hieronder nog een foto van afgelopen maart. Toen net was besloten dat het skigebied dicht ging en de pistenbullys allemaal naar het dalstation moesten gaan… Laten we hopen dat er snel weer andere tijden gaan aanbreken.

Pistenbully Stubai 15 maart 2020 einde seizoen 2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...