Pitz Alpine Glacier Trail 2019

Pitz Alpine glacier Trail Pitztal

De Pitz Alpine Glacier Trail is alweer achter de rug, de volgende is al weer gepland en we kijken even terug met een mooie video. Maar wat is de Pitz Alpine Glacier Trail?

Het is natuurlijk rennen geblazen door de bergen en zo snel mogelijk van A naar B. Je maakt gebruik van de paden maar je gaat er ook nog eens af. Bij de langste trail die uit is gezet ren je ook nog een gletsjer over en je loopt echt op ijs en dat is niet hetzelfde als de sneeuw die je daar in de winter hebt. Maar dan vergeten we nog te zeggen dat je kan genieten zodra het licht wordt van een FANtastische zonsopgang en dat in een omgeving van alleen maar bergen die boven de 3000 meter uitsteken.

7 trails zijn er maar liefst uitgezet. Zo is er voor iedereen wel een afstand te vinden dat bij je past. De langste trail is 106 km en de kortste 16 km. Hieronder een overzicht.

Pitz Alpine glacier Trail Pitztal

Hoe het er in augustus 2019 uitzag kun je in onderstaande video zien.

Wie is al in training voor volgend jaar? Van 7 tot en met 9 augustus 2020 is dit event weer. Maar wees op tijd met aanmeldingen, er kunnen namelijk maar 1000 mensen aan meedoen. De laatste jaren was het al ruim van te voren totaal uitverkocht.

In 2018 zag het er zo uit!

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht