De Pitzis morgenrunde in Hochzeiger

pitzis morgenrunde
© Pitztal.com

Pitzis Hochzeiger, het Pitztal biedt deze winter iets exclusiefs voor de vroege vogels, de Pitzis morgenrunde op de Hochzeiger. Een exclusief momentje voor de vroege vogels met de natuur, en vers geprepareerde en (bijna) verlaten pistes.

Iedere woensdagochtend van 8 januari tot en met 8 april 2020 vanaf 07.30 uur is het genieten op verlaten pistes en dat in exclusief gezelschap. Leden van het management, gevolgd door een ontbijt op de berg in Zeigerrestaurant.

Exclusief skiplezier

Voor de reguliere opening van het gebied zullen de vroege vogels een rondleiding door het skigebied krijgen, dit onder begeleiding van de bedrijfsleider en de technische bedrijfsleider.
Wat kan men verwachten:

  • Aanvang: 07.30 uur
  • Locatie: Dalstation van de Hochzeiger Bergbahnen
  • Een goede morgen koffie of een Swiss Stone Pine Cappuccino bij de Swiss Stone Bakkerij, gelegen bij het dalstation.
  • Exclusief skiplezier op 2.000 meter
  • Genieten op de langste afdaling in het skigebied.
  • Om 09.15 uur exclusief ontbijt in het Ziegerrestaurant

De Pitzi’s ochtendronde vindt iedere woensdag van 8 januari 2020 tot en met 8 april 2020 plaats, reserveringen zijn verplicht en moet voor 15:00 uur de dag ervoor binnen zijn. De prijs is €35,- per volwassene, kinderen geboren tussen 2001 en 2003 betalen €35,- en kinderen geboren na 2003 betalen €30,- alles is inclusief skipas en ontbijt. Personen die mee willen doen moeten redelijk kunnen skiën, men moet minimaal uit de voeten kunnen op rode pistes.

Reserveren kan via info@hochzeiger.com

Meer informatie: Pitztal.com

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...