Pitztal de Gletsjer echt FANtastisch

Café 3.440 - Pitztal Glacier

© pitztal.com

Pitztal de Gletsjer echt FANtastisch, onder het motto “Das dach Tirols” presenteert het als een sneeuwzeker gebied. Ook dit gebied is prachtig mooi. De meerderheid van de pistes zijn rood, maar een beginner kan hier mee uit de voeten met dank aan de brede pistes.

Met de lift kun je tot 3.440 m hoog komen, maar ga je off piste om één van de 32 km lange skiroutes af te komen,  dan stijg je naar het hoogste punt van het gebied. Vanaf de Wildspitze op 3.774 m loopt een skiroute, je moet wel hier naar toe klimmen. Maar met een beetje conditie kom je daar vast wel. Check wel altijd de lawine berichten.

De gletsjer bevat 20,7 km aan pistes, hiervan is:

  • 3,8 km blauw
  • 16,2 km rood
  • 0,7 km zwart

Naast dit alles bevindt zich op de gletsjer nog 5 km aan loipen, 32 km aan skiroutes. Ook is er een kinderland, een halfpipe, een ski- & boarder cross, een parcours waar je snelheid gemeten wordt en een snowpark.

Hieronder is de interactieve kaart te bekijken, realtime toegang tot o.a. de geopende liften en pistes. Pitztal de Gletsjer, wanneer zijn jullie daar?

Pitztal TVBPitztal

@TVB Pitztal


Pitztal TVBPitztal

@TVB Pitztal

Pitztaler Gletsjer Topfoto

Pitztaler Gletsjer

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×