Pitztal de Gletsjer echt FANtastisch

Café 3.440 - Pitztal Glacier

© pitztal.com

Pitztal de Gletsjer echt FANtastisch, onder het motto “Das dach Tirols” presenteert het als een sneeuwzeker gebied. Ook dit gebied is prachtig mooi. De meerderheid van de pistes zijn rood maar een beginner kan hier mee uit de voeten met dank aan de brede pistes.

Met de lift kun je tot 3.440 m hoog komen, maar ga je off piste om één van de 32 km lange skiroutes af te komen  dan stijg je naar het hoogste punt van het gebied. Vanaf de Wildspitze op 3.774 m loopt een skiroute, je moet wel hier naar toe klimmen. Maar met een beetje conditie kom je daar vast wel. Check wel altijd de lawine berichten.

De gletsjer bevat 20,7 km aan pistes, hiervan is:

  • 3,8 km blauw
  • 16,2 km rood
  • 0,7 km zwart

Naast dit alles bevindt zich op de gletsjer nog 5 km aan loipen, 32 km aan skiroutes. Ook is er een kinderland, een halfpipe, een ski- & boarder cross, een parcours waar je snelheid gemeten wordt en een snowpark.

Hieronder is de interactieve kaart te bekijken, realtime toegang tot o.a. de geopende liften en pistes. Pitztal de Gletsjer, wanneer zijn jullie daar?

Pitztal TVBPitztal

@TVB Pitztal


Pitztal TVBPitztal

@TVB Pitztal

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht