Pitztal Helikopter land op provinciale weg

Helikopter Pitztal land op de weg

Pitztal Helikopter land op provinciale weg

Zaterdag 2 maart 2019 hebben we een dag geskied op de Pitztaler Gletsjer en dat was echt FANtastisch (een video update volgt komende week)

In de ochtend waren we al live geweest om jullie de mooie rit naar de Pitztaler Gletsjer te laten zien. Het mooie was dat Marcel (de bestuurder van de auto) zo aan het luisteren was naar mijn commentaar dat hij het laatste stukje toch nog verkeerd was gereden. Ook dit staat allemaal op deze live video dat we brachten op facebook.

Maar goed op de terug weg doemde er opeens een helikopter voor ons op. Die ging landen! We dachten bij Haus Tirol. Wellicht was daar iemand onwel geworden. Niets was minder waar…. de Helikopter ging landen op de weg en dat staat op video. Kijk maar eens.

We gingen ook even informeren bij de helikopterpiloot wat er aan de hand was. De piloot sprak Nederlands of moet ik Vlaams zeggen. Hij kwam zeker uit België maar wist te vertellen dat er net om de hoek een behoorlijk ongeluk was gebeurd. Daar konden ze niet landen… en moesten afwachten of ze nog slachtoffers moesten vervoeren naar het ziekenhuis.

We zijn ook live gegaan en deden dat niet om de ramptoerist uit te hangen maar meer omdat dit toch wel een uniek moment is. Wanneer land er nu een helikopter zo vlak voor je. Bekijk onze live bijdrage en aan het eind van de video zie je wat er gebeurd was. Wij hebben de indruk dat het een frontale botsing is geweest… of dit weer idioot inhaal gedrag is geweest kunnen we zeker niet bevestigen en doen daar ook geen mededeling over maar feit is wel dat er op dit soort wegen heel veel ingehaald wordt.

Helikopter Pitztal land op de weg

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht