Pitztal Hochzeiger openair 9 december 2023

Hochzeiger 9 dec 2023

Hochzeiger 9 dec 2023 foto @facebook Pitztal HochzeigerHet skigebied Hochzeiger is vorig weekend al open gegaan maar dat moet uiteraard gevierd worden. Jaarlijks wordt er een openair concert gegeven en ook dit jaar gaat dat gebeuren. As zaterdag in het skigebied Hochzeiger kun je niet alleen skiën maar ook genieten van een concert. Vorige week zag het er nog zo uit (zie de video hieronder). Een dikke laag sneeuw en FANtastische omstandigheden. Deze zijn er waarschijnlijk komend weekend ook. Wie is er bij?

Mocht je gaan hou ons op de hoogte. Je kunt foto’s insturen op info@fantastischoostenrijk.nl of anders deze plaatsen in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Komend seizoen zullen we zeker dit gebied meenemen in een bezoek. Een nieuwe video update zal dan zeker gemaakt worden. Bekijk nu maar eens de skicompilatie die we wat jaren geleden hebben gemaakt.

Hochzeiger dalstation foto facebook Pitztal Hochzeiger

Hochzeiger dalstation foto facebook Pitztal Hochzeiger

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×