Pitztal Hochzeiger opent op 2 december 2022

Pitztal Hochzeiger opent op 2 december 2022

Ook dit gebied in het Pitztal gaat as vrijdag weer open. Wat er precies aan liften opengaat is op dit moment nog niet bekend. Wel is er een interactieve kaart. Klik HIER en je komt op deze kaart terecht en je weet wat er open is (wel pas vrijdag klikken)

Skigebied Hochzeiger in het Pitztal staat ook weer bij ons in de agenda om winterseizoen 2022/2023 te bezoeken. Uiteraard zijn we er al eens geweest. We doen het voor nu even met deze beelden.

Ben je er overigens een weekend later (10 december 2022) dan is er een live concert van Alvarosoler & Gregor Meyle. Dit alles gebeurd op een groot openluchtpodium bij het middenstation Hochzeiger. Hochzeiger is ook weer blij dat men dit na 3 jaar van ski-openingsconcertpauze kan organiseren. Skiën en een concert bekijken/luisteren het kan dus weer.

In de ochtend kun je ontspannen op de vers geprepareerde pistes en je eerste bochten maken voordat in de middag het concert begint ( 13.15 uur) Na het concert is er een aftershowparty met Ö3 Disco.

De toegang tot de openluchtconcerten is gratis op vertoon van een geldig skipasticket. Tickets zijn ook verkrijgbaar voor concertbezoekers zonder wintersportuitrusting (voetgangers). Klik HIER voor meer informatie en tickets.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×