Pitztal Hochzeiger Video Update 11 januari 2024

Pitztal Hochzeiger

Pitztal Hochzeiger Video Update 11 januari 2024

Het was voor ons weer eens tijd om dit zeer vriendelijke skigebied te bezoeken. We hebben deze dag zeker niet te klagen gehad over het weer. De hele dag deed de zon goed mee en de pistes die lagen er super bij.

De Hochzeiger is kindvriendelijk, het heeft meerdere kinderlanden, opvang voor de aller jongsten en kinderen tot 10 jaar hebben een gratis skipas. Het is nog niet zo super toeristisch, dus goede en goedkope accommodaties zijn hier goed te vinden en i.c.m. de gratis skipas voor kinderen onder de 10 jaar is het ook een goedkoper alternatief voor de wat meer bekendere oorden.

Het gebied ligt aan het begin van de Pitztal, hierdoor is het goed te bereiken. Vanaf de autobahn is het nog maar een klein stukje binnendoor.

Omdat het de uitbundige apres ski mist, is het ideaal voor gezinnen. In de avond is het rustig, maar wil je in de avond na genieten, is er in Jerzens plek hiervoor.

Bekijk onze video update die hieronder staat. Ook zijn we live op zowel facebook en instagram gegaan. Ook deze video’s kun je hieronder nog eens bekijken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Dit vind je ook FANtastisch...

×