Pitztal kijkt uit naar het zomerseizoen

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal - Tirol

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal – Tirol

Pitztal kijkt uit naar het zomerseizoen

Het winterseizoen 2023/24 op de Pitztaler Gletsjer behoort tot het verleden.  Maar liefst 226 dagen waren er aan skiplezier met veel poedersneeuw en toppistes. Uiteraard ook met een bezoek aan het hoogste cafe van Oostenrijk, das Cafe.

Wij zijn zelf een aantal malen dit seizoen op de Pitztaler Gletsjer geweest en een van de topdagen was die wel van 29 april 2024. Aan het einde van dit bericht staat deze video update klaar.

Maar het zomerseizoen komt er aan en dan is er zeker ook veel te zien en te beleven in het Pitztal.

Op 21 juni gaat de Rifflsee alweer de deuren open, daar ligt een mooi meer en daar kun je vlotvaren, later deze maand meer daarover. 5 juli is de datum dat ook weer de Pitztaler Gletsjer open gaat. Uiteraard kun je dit zomerseizoen ook weer op de Hochzeiger terecht. Vanaf 25 mei 2024 gaan daar de deuren weer open. Hebben jullie daar al eens gemountaincart?

Tot slot nog de laatste video update die wij op de Pitztaler gletsjer hebben opgenomen (29 april 2024) Deze skidag kwam met recht in onze top 3 van de afgelopen winter. Wat een perfecte sneeuw, pistes en je stapt zonder te wachten de lift in.

Banner Pitztal

Pitztal Gletsjer Rifflsee

Pitztal Hochzeiger

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×