Pitztal Mittelbergjoch krijgt een nieuwe Kabel

Pitztal Mittelbergjoch nieuwe kabel

Pitztal Mittelbergjoch krijgt een nieuwe Kabel. Er wordt natuurlijk ook deze zomer weer aan liften gebouwd en verbouwd. Niet alleen zijn het nieuwe liften die gebouwd worden. Maar er wordt ook onderhoud gepleegd. En ook kan het zijn dat de kabel vervangen moet gaan worden.

Dat zijn soms mooie trucks die langs komen in de bergen waar zo’n “haspel” opligt met de kabel. Die kabels wegen soms tonnen. Maar ook moet de kabel zo lang zijn dat ze soms wel op 2 of 3 van die klossen omwikkeld moet worden.

Hoe ga je dan omhoog met je vrachtauto. Zie het plaatje hierboven dan is dat ook weer beantwoord. Maar waar vinden deze werkzaamheden plaats. Het is in  het Pitztal bij de Mittelbergjoch.

Pitztal Mittelbergjoch nieuwe kabel

Hoe zo’n vrachtwagenconvoy omhoog rijdt is hieronder te zien. Deze beelden zijn vorig jaar opgenomen bij de Hintertux. Er rijdt hier maar liefst 70 ton kabel omhoog.

Pitztal Mittelbergjoch nieuwe kabel

Pitztal Mittelbergjoch nieuwe kabel

Pitztal Mittelbergjoch nieuwe kabel

Kogler banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht