Pitztal mooie wandeltocht naar Mittelberglesee

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal - Tirol

Pitztal mooie wandeltocht naar Mittelberglesee. Als het warm is in Oostenrijk dan kun je het hogerop gaan zoeken in de bergen en wie weet wel een wandeltocht dan ook nog afsluiten met een verfrissende duik.

Dat kan allemaal in bijvoorbeeld het Pitztal. Een mooie tocht ligt er voor je klaar naar de Mittelberglesee. Deze See ligt op 2.450 meter hoogte en neem van ons aan dat de duik dan ook erg verfrissend zal zijn. Maar kijk uit om er gelijk in te duiken het is echt fris. We zijn benieuwd wie al eens deze tocht heeft gemaakt.

Hieronder het kaartje zodat je kunt zien waar het precies ligt.

Pitztal Mittelberglesee

Meer info over deze route vind je HIER. Veel plezier bij deze tocht en laat ons weten hoe je het hebt ervaren en dat geldt ook voor de duik die je bij dit meer hebt genomen.

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal - Tirol

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal – Tirol


Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal - Tirol

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal – Tirol

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht