Pitztal Rifflsee 4 januari 2023 VIDEO

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee 4 januari 2023 VIDEO

Afgelopen week hadden we jullie al een bericht laten lezen over het Pitztal en dat het echt een aanrader is om daar eens te gaan kijken. Het was voor ons ook weer eens tijd om het Pitztal te bezoeken en nieuwe video’s te maken. Dit is het eerste deel van de Rifflsee, het tweede deel komt deze week nog van de Pitztaler Gletsjer.

Op de weg er naar toe kwam je al langs de weg sneeuw tegen. In deze tijden van warmte was dat opvallend, laten we hopen dat er binnenkort een enorm pak sneeuw gaat vallen.

Pitztal Rifflsee

Dalstation Rifflsee en het had in de nacht ligt gesneeuwd.

Maar goed, we zijn bij de Rifflsee omhoog gegaan en je komt dan uit bij de SunnaAlm. Ook dit keer was het niet echt druk te noemen en dan doelen we op de wachttijden bij de lift, die zijn er namelijk niet echt. Je stapt zo een lift in. Ook ski je voornamelijk boven de 2000 meter en daar ligt dus nog echt pulversneeuw. Bekijk onze video update van deze dag maar eens.

De Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer zijn in principe aangesloten met elkaar. Je skiet zo vanuit de Rifflsee naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Een echte aanrader om in twee gebieden te skiën, waarbij de sneeuwkwaliteit goed is, zo niet uitstekend.

Op de sociale media waren we ook actief.

Dit was deel 1 die we in  de ochtend hebben geskied. Komende week volgt nog deel 2 als we de Pitztaler Gletsjer opgaan, stay tuned! Hieonder nog een aantal foto’s uit dit FANtastische Skigebied.

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee sneeuwkanonnen

Pitztal Rifflsee FANtastisch Oostenrijk CMP

Pitztal Rifflsee Eisklettern Ijklimmen

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×