Pitztal Rifflsee Video Update 11 januari 2020

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee Video Update 11 januari 2020. Afgelopen zaterdag zijn we naar het Pitzal gegaan om twee skigebieden te bezoeken. Deze twee gebieden zijn ook nog eens redelijk makkelijk met elkaar verbonden. We hebben het dan over de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer.

In dit bericht gaan we nader in op het skigebied van de Rifflsee. Het gebied ligt pal voor de deur van de gletsjer, begin je bij de Rifflseebahn kun je de blauwe 1 pakken. Hier ski je tot de voordeur van de Gletscherexpress, maar het “kleine” gebied biedt ook het nodige vertier.

Pitztal Rifflsee

Van de 18,4 km pistes zijn er:

  • 9,5 km blauw
  • 4,5 km rood
  • 4,4 km zwart

Tevens bevat het skigebied 1 gondellift, 3 stoeltjesliften en 1 sleeplift, ook heeft het gebied 9 km aan skiroutes en 5 km aan loipe.

Pitztal Rifflsee

Als je beide gebieden wil bezoeken is het handig om de auto te parkeren bij de Pitztaler Gletsjer. Van daaruit is er een skiweg  die je brengt bij de Rifflseebahn. Wil je het gebied verlaten volg dan de piste (1) die je brengt naar het dalstation van de Gletscherexpress. Vandaar uit kun je dan op de gletsjer skiën en aan het einde van de dag stap je dan zo weer de auto in.  Dit alles is te zien in een nieuwe video update die we hebben gemaakt in het skigebied Rifflsee. Komende week volgt nog de video update van de Pitztaler Gletsjer.

Ook waren we live gegaan op facebook.

Pitztal Rifflsee bevalt ons enorm. De reden is dat het gebied rustig is, je stapt zo overal de lift in en heb je kaiserwetter zoals wij dat hadden dan is het er onbeschrijfelijk mooi maar dat hebben jullie al in de video update kunnen zien. wij zullen dit seizoen hier zeker nog een keer terugkomen. Zien we jullie dan ook daar?

Pitztal Rifflsee

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#pitztal #rifflsee FANtastisch foto van 11 jan 2020 #tirol #kaiserwetter #oostenrijk???????? #austria???????? @pitztal @pitztaler_gletscher

Een bericht gedeeld door FANtastisch Oostenrijk (@fantastisch_oostenrijk) op

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...