Pitztal Rifflsee Video Update 17 februari 2020

Pitztal Rifflsee alles open

Pitztal Rifflsee alles is open

Pitztal Rifflsee Video Update 17 februari 2020. We waren deze dag in het Pitztal en we hebben in principe twee skigebieden bezocht. De Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer. Zie dit dan ook als Deel 1. De update die we hebben gemaakt op de Pitztaler Gletsjer die volgt nog.

In de ochtend waren we dan ook in het skigebied van de Rifflsee aanwezig. De Rifflsee is niet te zien omdat dit meer natuurlijk helemaal bevroren is. Aan de achterkant van dit meer kun je ook zien dat er wat langlaufloipes zijn getrokken. Sneeuw gegarandeerd mocht je van Langlaufen houden. Wij houden het bij skiën en dat kun je in dit gebied geweldig doen. Ook is er een schitterende afdaling naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Dit alles is allemaal te zien in een nieuwe video update die klaar staat.

We zijn ook in het gebied van de Rifflsee live gegaan op facebook.

RTL Weer Pitztaler Gletsjer 17 feb 2020 2

Sankt Leonard is de gemeente waar de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer liggen…

Pitztal Rifflsee Grubengratbahn

Pitztal Rifflsee

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...