Pitztal Rifflsee video update 2 januari 2022

Pitztal Rifflsee topfoto

Pitztal Rifflsee video update 2 januari 2022

In het skigebied van de Rifflsee waren we ook weer terug na 2 jaar en het was FANtastisch qua sneeuw. De sneeuwkwaliteit was echt helemaal super. Poedersneeuw is wat de klok sloeg en dat kunnen we op dit moment niet zeggen van de lager gelegen pistes in Tirol en het Salzburgerland.

In de ochtend hebben we in dit gebied geskied en in de middag gingen we aansluitend via de dalafdaling vanaf de Rifflsee naar de Pitztaler gletsjer. Uiteraard staat er een video update klaar. Dit is deel 1 van onze dag in het Pitztal. Deel 2 daar moeten jullie nog even op wachten (Pitztaler Gletsjer) Benieuwd hoe het op de Rifflsee was, kijken dan maar.

Op facebook zou je deze live video nog hebben kunnen zien.

Ook hebben we nog wat foto’s gemaakt in dit mooie gebied.

RTL Weer Pitztal Rifflsee 2 jan 2022

Pitztal Rifflsee topfoto

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee sneeuwkanonnen

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee alles open

Pitztal Rifflsee daar gaan we vast weer terugkomen dit winterseizoen.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...