Pitztal Rifflsee Video Update 28 januari 2024

Rifflsee Pitztal

Pitztal Rifflsee Video Update 28 januari 2024

Afgelopen weekend waren we aanwezig in het skigebied van de Rifflsee in het Pitztal. Dit skigebied is ideaal te combineren met de Pitztaler Gletsjer. In de ochtend doe je het hele skigbied van Rifflsee en rond het middaguur ski je een lange afdaling naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Dit rondje maken we ieder jaar en we kunnen het ook iedereen aanraden.

Een skigebied dat altijd redelijk rustig is, perfecte pistes (gezien de hoogte waar het skigebied zich bevind) en geen wachttijden. Je kunt overal zo de lift in stappen kortom een FANtastisch skigebied.

Zoals gezegd hebben we beide gebieden bezocht. Dit is deel 1 en dat gaat uitsluitend over de Rifflsee. We waren er met kaiserwetter en dat levert altijd mooie beelden op. Ga er dan maar even voor onze nieuwe video update.

Op Tiktok kwam ook nog een video voorbij.

Deel 2 komt er nog aan en die zal over de Pitztaler Gletsjer gaan waar wij in de middag een rondje hebben geskied.

Rifflsee

Rifflsee

Rifflsee

Rifflsee sneeuwkanonnen sneeuwlanzen

Skiweg aansluiting tussen Pitzteler Gletsjer en Rifflsee

Pitztal IJsklimmen

Pitztal ook IJsklimmen kun je doen in het Pitztal

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×