Pitztal Trouwen op 3.440 meter hoogte

Trouwen Pitztal

We horen het zo af en toe wel eens. Trouwen in Oostenrijk maar waar? Dat kan natuurlijk best op een hoop plaatsen maar we hebben nu zo’n beetje de hoogste plaats gevonden waar dit kan.

Op de Pitztaler Gletsjer, op maar liefst 3.440 meter, in het “Cafe”,  is het mogelijk om te trouwen. Een geweldig uitzicht hebben jullie als decor.

Ben je opzoek naar iets exclusiefs dan is dit zeker de plek om over na te denken.

Voor meer informatie:

E-mail: m.rimml@tirolgletscher.com

Telefoon +43 (0) 5413 86288-160

of klik HIER

Trouwen Pitztal

Trouwen Pitztal

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...