Pitztal Vlotvaren op de Rifflsee

Pitztal Rifflsee Vlot

Pitztal Vlotvaren op de Rifflsee

In het Pitztal bij de Rifflsee kun je de hoogste vlottenvaart maken van Europa. Sinds 2017 is men in het Pitztal begonnen met deze nieuwe attractie. Op de Rifflsee dat op 2,232 meter ligt worden dagelijks met een vlot gevaren op dit grote meer.

De boot of vlot is 140 m2 groot en daar kun je met maximaal 60 personen op. De tocht op het meer duurt circa 45 minuten.

Niet alleen de omgeving is FANtastisch om te zijn maar je hoort tijdens deze rondvaart natuurlijk ook wat over de geschiedenis..

Wanneer is het geopend?

Van 1 juli tot oktober is het vlot normaal gesproken in bedrijf.

In de maanden juli en augustus kan dat drie keer per week: dinsdag, donderdag en zondag.

Om 13:30 is het trossen los en varen maar. De rondvaart duurt ongeveer 45 minuten. Tickets zijn te verkrijgen aan de Rifflsee-kassa, aan de kassa in restaurant Sunna Alm of direct vanaf het vlot.

Bij slecht weer gaat de vlottocht niet door. (actuele informatie op +43 5413 862 88) Groepsaanbieding: Voor groepen van 20 of meer personen zijn speciale tijden te boeken en is eventueel een aparte afspraak mogelijk. Groepsprijzen op aanvraag via marketing@tirolgletscher.com

Hieronder nog een video van het vlot op de Rifflsee en voor de prijzen verwijzen we je graag naar de website van het Pitztal. Dit kun je HIER nalezen. We zijn benieuwd naar volgers van onze site wat de ervaringen zijn met het vlotvaren op de Rifflsee. We horen het graag.

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen op de Rifflsee en dan speciaal hoe het was met deze vlottentocht. Stuur foto’s of een video in naar info@fantastischoostenrijk.nl Een bericht sturen via facebook is ook een optie.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht