Pitztal Vlotvaren op de Rifflsee

Pitztal Rifflsee Vlot

In het Pitztal bij de Rifflsee kun je de hoogste vlottenvaart maken van Europa.

Sinds het jaar 2017 is men in het Pitztal begonnen met deze nieuwe attractie. Op de Rifflsee dat op 2,232 meter ligt worden dagelijks met een vlot gevaren op dit grote meer.

De boot of vlot is 140 m2 groot en daar kun je met maximaal 60 personen op. De tocht op het meer duurt circa 45 minuten.

Niet alleen de omgeving is FANtastisch om te zijn maar je hoort tijdens deze rondvaart natuurlijk ook wat over de geschiedenis..

Wanneer is het geopend?

Van 27 juni tot en met 13 oktober 2019 is het vlot dagelijks in bedrijf. Let op het zijn vaste tijden dat het vlot vaart:

Juni, September en Oktober om 13:30 uur

Juli en Augustus zowel om 10:30 uur als 13:30 uur

Hieronder nog een video van het vlot op de Rifflsee en voor de prijzen verwijzen we je graag naar de website van het Pitztal. Dit kun je HIER nalezen.

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen op de Rifflsee en dan speciaal hoe het was met deze vlottentocht. Stuur foto’s of een video in naar info@fantastischoostenrijk.nl Een bericht sturen via facebook is ook een optie.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht