Pitztal Vlotvaren op de Rifflsee

Pitztal Rifflsee Vlot

Pitztal Vlotvaren op de Rifflsee

In het Pitztal bij de Rifflsee kun je de hoogste vlottenvaart maken van Europa. Sinds 2017 is men in het Pitztal begonnen met deze nieuwe attractie. Op de Rifflsee dat op 2,232 meter ligt worden dagelijks met een vlot gevaren op dit grote meer.

De boot of vlot is 140 m2 groot en daar kun je met maximaal 60 personen op. De tocht op het meer duurt circa 45 minuten.

Niet alleen de omgeving is FANtastisch om te zijn maar je hoort tijdens deze rondvaart natuurlijk ook wat over de geschiedenis..

Wanneer is het geopend?

Van 30 juni 2024 tot 1 september is het vlot in bedrijf. Voorheen was men 3 keer per week in bedrijf. Dit jaar is men open op dinsdag en van donderdag tot en met zondag.

Om half 11 en half 2 kun je meevaren. De rondvaart duurt ongeveer 45 minuten. Tickets zijn te verkrijgen aan de Rifflsee-kassa, aan de kassa in restaurant Sunna Alm of direct vanaf het vlot.

Bij slecht weer gaat de vlottocht niet door. (actuele informatie op +43 5413 862 88) Groepsaanbieding: Voor groepen van 20 of meer personen zijn speciale tijden te boeken en is eventueel een aparte afspraak mogelijk. Groepsprijzen op aanvraag via marketing@tirolgletscher.com

Hieronder nog een video van het vlot op de Rifflsee en voor de prijzen verwijzen we je graag naar de website van het Pitztal. Dit kun je HIER nalezen. We zijn benieuwd naar volgers van onze site wat de ervaringen zijn met het vlotvaren op de Rifflsee. We horen het graag.

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen op de Rifflsee en dan speciaal hoe het was met deze vlottentocht. Stuur foto’s of een video in naar info@fantastischoostenrijk.nl Een bericht sturen via facebook is ook een optie.

Banner Pitztal

Pitztal Gletsjer Rifflsee

Pitztal Hochzeiger

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×