Pitztal Vlotvaren op de Rifflsee

Pitztal Rifflsee Vlot

In het Pitztal bij de Rifflsee kun je de hoogste vlottenvaart maken van Europa.

Sinds het jaar 2017 is men in het Pitztal begonnen met deze nieuwe attractie. Op de Rifflsee dat op 2,232 meter ligt worden dagelijks met een vlot gevaren op dit grote meer.

De boot of vlot is 140 m2 groot en daar kun je met maximaal 60 personen op. De tocht op het meer duurt circa 45 minuten.

Niet alleen de omgeving is FANtastisch om te zijn maar je hoort tijdens deze rondvaart natuurlijk ook wat over de geschiedenis..

Wanneer is het geopend?

Van 27 juni tot en met 13 oktober 2019 is het vlot dagelijks in bedrijf. Let op het zijn vaste tijden dat het vlot vaart:

Juni, September en Oktober om 13:30 uur

Juli en Augustus zowel om 10:30 uur als 13:30 uur

Hieronder nog een video van het vlot op de Rifflsee en voor de prijzen verwijzen we je graag naar de website van het Pitztal. Dit kun je HIER nalezen.

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen op de Rifflsee en dan speciaal hoe het was met deze vlottentocht. Stuur foto’s of een video in naar info@fantastischoostenrijk.nl Een bericht sturen via facebook is ook een optie.

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht