In het Pitztal is genoeg te doen in de zomer

Pitztal

Een FANtastische regio in de winter maar in het Pitztal is genoeg te doen in de zomer. Het Pitztal ligt in een langgerekt dal. Daar vindt je de dorpen Arzl, Jerzens, St Leonhard en Wenns maar natuurlijk is er ook de bekende Pitztaler Gletsjer te vinden.
Het gebied is de thuishaven van de hoogste berg van Tirol, namelijk de Wildspitze (3.774 meter).

Door de ligging is het ook één van de droogste gebieden van Tirol, en Oostenrijks hoogste skigebied.

Zomerse activiteiten.

De winterse activiteiten zijn bekend, hierover is meer te vinden in het gebiedsoverzicht. Maar de activiteiten in de zomer is nog bij veel mensen een onbekende. Het Pitztal biedt in de zomer een gevarieerd aanbod, van actiesporten als bungyjumpen tot heerlijke en vooral ontspannen wandelingen.

Het Pitztal kunnen wandelaars genieten van 380 km aan afwisselende wandelpaden, hiernaast heeft de regio voor de klimgeiten 150 sportklimroutes en 5 klettersteigen.

Leuke uitstapjes

@ TVB Pittal

Meer berichtgeving van ons vanuit het Pitztal kun je hier vinden, meer info: pitztal.com

Pitztal

@ TVB Pittal


Pitztal

@ TVB Pittal

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...