In het Pitztal is genoeg te doen in de zomer

Pitztal

Een FANtastische regio in de winter, maar in het Pitztal is genoeg te doen in de zomer. Het Pitztal ligt in een langgerekt dal. Daar vind je de dorpen Arzl, Jerzens, St Leonhard en Wenns, maar natuurlijk is er ook de bekende Pitztaler Gletsjer te vinden.
Het gebied is de thuishaven van de hoogste berg van Tirol, namelijk de Wildspitze (3.774 meter).

Door de ligging is het ook één van de droogste gebieden van Tirol, en Oostenrijks hoogste skigebied.

Zomerse activiteiten.

De winterse activiteiten zijn bekend, hierover is meer te vinden in het gebiedsoverzicht. Maar de activiteiten in de zomer is nog bij veel mensen een onbekende. Het Pitztal biedt in de zomer een gevarieerd aanbod, van actiesporten als bungyjumpen tot heerlijke en vooral ontspannen wandelingen.

Het Pitztal kunnen wandelaars genieten van 380 km aan afwisselende wandelpaden, hiernaast heeft de regio voor de klimgeiten 150 sportklimroutes en 5 klettersteigen.

Leuke uitstapjes

@ TVB Pittal

Meer berichtgeving van ons vanuit het Pitztal kun je hier vinden, meer info: pitztal.com

Pitztal

@ TVB Pittal


Pitztal

@ TVB Pittal

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×