Pitztaler- en Stubaier Gletsjer vandaag laatste skidag!

Pitztaler- en Stubaier Gletsjer vandaag laatste skidag!

We zijn op de allerlaatste dag aangekomen dat deze 2 gletsjers nog open zijn voor wintersporters. De laatste dag dat er nog geskied kan worden. Daarna gaat men het zomerseizoen in en we hopen ook dat het een mooi zomerseizoen gaat worden.

Afgelopen winter zijn de gletsjers niet helemaal open geweest en hebben beduidend minder mensen ontvangen dan in een normale winter. Helaas hebben wij zelf er ook dit jaar niet van kunnen genieten. Er liggen op deze gletsjers geweldige pistes en boven al heb je er een FANtastisch uitzicht. Volgend winterseizoen wordt het vast allemaal anders.

Binnenkort, daar gaan we wel vanuit met de hele lage cijfers die Oostenrijk laat zien, zal vast de kleurencode die Nederland en België afgeeft voor Oostenrijk worden aangepast zodat we er weer normaal heen kunnen gaan. Toch willen genieten van een geweldige omgeving, dan kun je zeker nog de Pitztaler- en Stubaier Gletsjer bezoeken deze zomer.

Beide gletsjers hebben een uitzichtplatform. De eerste die we laten zien is vanaf de Pitztaler Gletsjer. Dit is echt het Dak van Tirol en ligt op 3.440 meter. De 2e video is vanaf de Stubaier Gletsjer en men noemt het daar Top of Tirol maar dit ligt “maar” op 3.210 meter hoogte en dat is ruim 200 meter lager dan de Pitztaler Gletsjer. Zie ook de twee video hieronder dan kun je de twee platforms bekijken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...