Pitztaler Gletsjer 4 januari 2023 VIDEO

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer 4 januari 2023 VIDEO

We waren op 4 januari 2023 in het Pitztal en hebben toen in 2 skigebieden geskied. Eerst in de Rifflsee en daarna op de Pitztaler Gletsjer. Deel 1 van de Rifflsee kun je HIER nog bekijken.

Helaas was het niet zo zonnig op de Pitztaler Gletsjer, het weer ging steeds meer betrekken en ook het zicht werd wat minder. Toch hebben we weer alle pistes van dit mooie skigebied gehad. Ook kon je merken dat het toch ook op deze gletsjer wat drukker was dan gemiddeld. De lagere skigebieden daar is de sneeuwkwaliteit toch wat minder deze dagen en dan gaan de mensen het toch wat hoger opzoeken. Dan is de keuze om naar het Pitztal te gaan zeker een goede en mooie optie. Ook deze wat grotere drukte leidde niet tot grote wachtrijen bij de lift, sterker nog wij konden in bijna iedere lift zo instappen.

Bekijk onze video update van ons bezoek aan de Pitztaler Gletsjer hieronder.

Ook hebben we nog wat op de sociale media gedeeld.

Wij blijven altijd onder de indruk van dit mooie gebied. Super sneeuw en 2 skigebieden aan elkaar gesloten. Ook heb je nooit echt van wachtrijen, tenmionste die hebben wij nog nooit meegemaakt in deze gebieden. Wil je dus hele goede sneeuw en zo de lift in stappen dan is het Pitztal toch een echte aanrader.

Er is nog een skigebied in het Pitztal, Hochzeiger. Daar zullen we zodra het weer mogelijk is aan onze kant weer een nieuwe update gaan maken. Wil je nu al zien hoe het daar eruit ziet dan kun je dit HIER bekijken. Is een update van enige tijd geleden.

Pitztaler Gletsjer uitzichtplatform

Pitztaler Gletsjer uitzichtplatform

Pitztaler Gletsjer Zonnepark

Pitztaler Gletsjer Zonnepark

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×