Pitztaler Gletsjer de afdalingen VIDEO

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer de afdalingen VIDEO

We hebben jullie in een eerder bericht kennis laten maken met de Pitztaler Gletsjer. Een FANtastische gletsjer en heerlijke pistes. Je gaat hier ook echt naar het dak van Tirol. Zodra je een kop koffie hebt genomen in Das Cafe op 3.440 meter blijft er nog 1 ding over….. Skiën of Snowboarden.

We willen jullie ook nog de 2 afdalingen laten zien die wij met de helmcamera hebben opgenomen. Ski dus mee of ga eens een keer naar de Pitztaler Gletsjer en beleef het zelf. Op deze hoogte heb je FANtastische sneeuw liggen. Zien we jullie daar een keer?

Hieronder de 2 afdalingen… en volgend jaar gaan we weer nieuwe maken in dit topgebied.

skier pitztal gletsjer

© pitztal.com

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×