Pitztaler Gletsjer Bioscoop op 3.440 meter hoogte

Pitztaler Gletscher Bioscoop @anna griesser

Pitztaler Gletsjer Bioscoop op 3.440 meter hoogte

Het is niet meer ver dat ook het zomerseizoen gaat starten op de Pitztaler Gletsjer. In de dalen en de Hochzeiger is het al allemaal open. De rifflsee start het seizoen op 21 juni 2024 en op 5 juli 2025 is de Pitztaler Gletsjer aan de beurt.

Daar kun je ook iets speciaals zien, de zomerbioscoop. Plaats voor 7 personen  en anders zijn er nog staanplaatsen.

Welke film kun je bekijken?

De film die je in deze gletsjerbioscoop op 3.440 meter boven zeeniveau kunt bekijken, is allesbehalve gewoon. Elke dag nieuwe, visueel verbluffende scènes in HD en natuur. Het programma in de zomerbioscoop, van een iets ander type, toont het machtige bergdecor van de Pitztaler Gletsjer.

Neem plaats en geniet van de hoogste bioscoop van Tirol midden in de gletsjerwereld. Op 5 juli 2024 is deze openlucht bioscoop weer geopend.

Wat is de Glacier Cinema 3.440 meter?

Op de Pitztaler Gletsjer vind je geen zomerbioscoop in de traditionele zin van het woord, maar toont het “scherm” iets heel indrukwekkends, het alpine natuur- en gletsjerlandschap, dat voortdurend verandert.

Het programma is nooit hetzelfde, afhankelijk van het tijdstip van de dag zijn er verschillende beelden, kleuren en verlichting te bewonderen. Geen enkele bezoeker zal ooit precies hetzelfde zien in de gletsjerbioscoop. Kom zeker eens langs en bekijk deze indrukwekkende natuur. Maar wel weer op tijd naar benden met de lift de laatste afdaling met de Wildspitzbahn staat om 15.45 uur!

Pitztaler Gletscher Bioscoop @anna griesserPitztaler Gletsjer live bioscoop

Banner Pitztal

Pitztal Gletsjer Rifflsee

Pitztal Hochzeiger

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×