Pitztaler Gletsjer Dalafdaling VIDEO

Pitztaler Gletsjer Kaiserwetter

Pitztaler Gletsjer Dalafdaling VIDEO

Normaal gesproken heeft ieder skigebied wel een dalafdaling. Er zijn uitzonderingen. Tot 2019 kon je bv niet naar beneden skiën bij de gletsjer van Kaprun. Thans kun je met de 3K-Konnection bij de Maiskogel komen en daar kun je alsnog de dalafdaling doen. Bij de Pitztaler Gletsjer gaan de meeste mensen met de trein naar beneden aan het eind van de dag.

Maar… er ligt zeker wel een dalafdaling wat meer gezien kan worden als skiweg. In januari 2024 waren we in dit gebied en we hebben de hele afdaling op de video gezet. Er zitten smalle passages bij maar dit kun je zien in de video die hieronder klaar staat. Je komt uiteindelijk uit bij de parkeerplaats waar je auto staat.

Recent hebben we ook nog een bericht geschreven over de verschillende skigebieden van het Pitztal. Dit is HIER nog na te lezen.

Pitztaler Gletsjer Kaiserwetter

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×