Pitztaler Gletsjer de dalafdaling het kan echt!

Pitztaler Gletsjer FANtastisch Oostenrijk

Pitztaler Gletsjer de dalafdaling het kan echt! Ook dit is een wat vreemde titel met … het kan echt. Maar als je op deze gletsjer bent geweest weet je eigenlijk niet beter dan dat je via de trein terug zou moeten naar het dal. Dit treinritje dat dwars door de berg heen gaat duurt maar 8 minuten.

Maar er is een skiroute naar beneden. Deze begint achter de Mittelbergbahn. Wij hebben deze skiroute voor de eerste keer naar beneden genomen. Je komt dan uiteindelijk op de parkeerplaats uit. Onderweg kwamen we nog langs een ijsgrot en we hebbenzelf gezien dat daar mensen in liepen. Maar we hebben ook deze afdaling met de camera opgenomen en deze staat voor jullie klaar. Helaas niet met kaiserwetter maar de route is echt wonderschoon. We hebben het dan niet over de “piste” want op vele punten heeft dit meer weg van een zogenaamde skiweg. Nee, het gaat voornamelijk om de omgeving en die is echt FANtastisch.

Pitztler Gletsjer Ijsgrot

Mocht je nog de updates van de Pitztaler Gletsjer en Rifflsee willen zien. Klik dan HIER en HIER.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Turner Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...