Pitztaler Gletsjer FANtastisch, komend weekend zijn we daar

Pitztaler Gletsjer Wildspitze panoramafoto

Pitztaler Gletsjer FANtastisch, komend weekend zijn we daar

We hebben er lang naar uitgekeken maar as. weekend is het zover. In principe hebben we daar as. zondag gepland aanwezig te zijn. De eerste beelden weer maken vanaf deze gletsjer.

Als het er uitgaat zien zoals het weer is voorspeld zien we as. zondag ook de zon en dan is het altijd goed toeven op deze gletsjer. Vorig jaar waren we er in dezelfde periode een dagje skiën. Hoe het toen was kunnen we jullie in onderstaande video update laten zien.

Maar we laten jullie ook nog een skicompilatie zien die later is opgenomen in de “winter”. Het was namelijk al 28 april… ook toen waren de omstandigheden nog steeds FANtastisch.

Pitztaler Gletsjer Mittelbergbahn

Pitztaler Gletsjer uitzichtplatform 3440 meter

Pitztaler Gletsjer FANtastisch kunnen jullie weer op de sociale media kanalen zien op 20 november 2022.

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×