Pitztaler Gletsjer gaat skiseizoen openen op 1 oktober 2022

Opening Pitztaler Gletsjer 1 oktober 2022

Opening Pitztaler Gletsjer 1 oktober 2022

Pitztaler Gletsjer gaat skiseizoen openen op 1 oktober 2022

Van bovengenoemd plaatje worden wij heel vrolijk. De dagen worden weer korter, we gaan richting eind september en dan hoor je vaak het nieuws dat gletsjer weer open gaan voor weer een nieuw skiseizoen.

Zo ook in het Pitztal waar de Pitztaler Gletsjer gaat openen op 1 oktober 2022. Eindelijk kun je dan alweer skiën en dat al in oktober.

De hoogste gletsjer van Tirol begint het nieuwe skiseizoen en je maakt je eerste bochten tot wel  3.440 meter boven zeeniveau. Tickets kun je HIER al kopen.

Eind april, om precies te zijn 28 april 2022,  waren wij nog aanwezig op deze gletsjer en wat een topdag hebben we toen gehad. Kaiserwetter, heel veel zon en FANtastische pistes. De pistes zijn altijd geweldig geprepareerd en omdat je tussen de 2800 en 3440 meter aan het skiën bent is de sneeuw altijd van geweldige kwaliteit.

Hieronder de twee video’s die we toen hebben opgenomen.

Wij zijn ook heel benieuwd wie er al gaan skiën in de maand oktober. Wij hebben zelf al vrijdag 21 oktober in gedachten vetgedrukt om op een gletsjer te zijn. De ski’s zullen we dan ook zeker niet vergeten.

Na het zien van al dit moois raak je zeker weer in de stemming. Pitztaler Gletsjer gaat skiseizoen openen, wie is daarbij?

Hebben jullie al geboekt? Zo nee kijk dan eens bij onderstaande aanbieders.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...