Pitztaler Gletsjer genoeg sneeuw en alles open!

Pitztaler Gletsjer 3440 meter

Pitztaler Gletsjer genoeg sneeuw en alles open!

Het was gisteren geweldig weer op de Pitztaler gletsjer.

Op deze gletsjer is al enige tijd te skliën en zelfs alle liften zijn ook al geopend. Het langlaufparcours is ook open zo kan ieder wat doen op deze gletsjer. Natuurlijk je je er ook touren maar daar maken we nog een apart bericht over.

De komende dagen gaat er weer een leuk pak sneeuw bij vallen. Hoeveel? Kijk maar hieronder wat Bergfex berekend.

Bergfex Pitztaler Gletsjer 26 okt 2020

Maar ook nemen we jullie nog mee met een video update van een tijdje geleden. Wat was het toen geweldig op deze gletsjer.

We hopen echt weer zo snel mogelijk weer naar de Pitztaler gletsjer te kunnen gaan. Het is er echt FANtastisch

Pitztaler Gletsjer FANtastisch Oostenrijk

Pitztaler Gletsjer

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en deze komt volgende week binnen. Als alles meezit kunnen we volgende week (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6 euro per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten alles is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hoe de site zeker maar in de gaten.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht