Pitztaler Gletsjer hoe is de sneeuw eind april

Pitztaler Gletsjer Kaiserwetter

Pitztaler Gletsjer hoe is de sneeuw eind april

Wij zijn zoals jullie weten deze dagen bezig met het afscheid nemen van het winter- en skiseizoen. Dat doen we op diverse gletsjers. Afgelopen zaterdag maar ook vandaag zitten we nog op de Kitzsteinhorn maar morgen, maandag 29 april, zijn we aanwezig op een FANtastische gletsjer.

Het is ook meteen de hoogste skibare gletsjer in Oostenrijk. Tot maar liefst 3440 meter hoog kun je daar komen met de lift. Het dalstation ligt op 2840 meter en dat betekent dat de sneeuw er altijd FANtastisch is.

De laatste jaren sluiten skiën we ook op één van de laatste dagen van april op deze gletsjer. We willen graag aan jullie laten zien dat de sneeuw op de gletsjers eind april nog goed is. Dat is wellicht ook goed te combineren met een bezoek in de meivakantie die de Nederlanders nu eenmaal hebben.

Nieuw opnamen gaan we zeker maken. Bekijk de beelden nog maar eens terug van de afgelopen jaren.

Het zou mooi zijn als we het zelfde weer gaan krijgen zoals je hebt kunnen zien in de video’s hierboven. De vooruitzichten zien er goed uit. Maandag zullen we zeker ook live op facebook en instagram voorbijkomen. Hou ons maar in de gaten.

Pitztaler Gletsjer Kaiserwetter

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×