Pitztaler Gletsjer en het hoogste ontbijt op 3.440 meter

Pitztal Cafe 3440meter

Pitztaler Gletsjer en het hoogste ontbijt op 3.440 meter

In het Pitztal en op de Pitztaler Gletsjer ligt op 3.440 meter het Cafe. Tevens is dit het dak van Tirol vanwaar je ook nog eens een geweldig uitzicht hebt. Je wordt omringt door alleen maar bergen die boven de 3.000 meter steken.

  • Tot en met 25 september 2022 staat er een ontbijt klaar. Dit kan uitsluitend op dinsdag, vrijdag en zondag (er zijn extra tijden voor speciale gelegenheden)
  • Er zijn 2 ontbijttijden om uit te kiezen: Starttijd bij de Gletscherexpress om 7.05 uur of 9.05 uur en verder met de Wildspitzbahn naar das Café
  • Er is een tafel voor je gereserveerd in Café 3440 om 7.30 uur of 9.30 uur
  • Voor de beschikbare data klik HIER. Klik gewoon op de gewenste datum en je komt direct bij het ticket!
  • Als je al een voucher hebt zonder vaste datum, laat het dan weten wanneer je wilt komen. Dit kan per e-mail of telefonisch op +43 5413 86288. Om organisatorische redenen graag minimaal 3 dagen van tevoren!
  • Niet alleen kun je er ontbijten maar wat te denken van de eigengemaakte taarten en nog veel meer lekkers
  • Er is Wifi aanwezig zodat je gelijk je mooie foto’s en video’s door kunt zetten. Plaats ze ook in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

En… mochten jullie leuke foto’s en video’s hebben, vanaf dit punt, dan mogen jullie die zeker doorzetten naar info@fantastischoostenrijk.nl

Pitztaler Gletsjer 14 jun 2018

PS wil je dit genoegen echt mee maken dan dien je zeker te reserveren. Dit kun je HIER doen.

Ontbijt das cafe Pitztaler Gletsjer

<

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht