Pitztaler Gletsjer en het hoogste ontbijt op 3.440 meter

Pitztal Cafe 3440meter

Pitztaler Gletsjer en het hoogste ontbijt op 3.440 meter

In het Pitztal en op de Pitztaler Gletsjer ligt op 3.440 meter das Café. Tevens is dit het dak van Tirol van waar je ook nog eens een geweldig uitzicht hebt. Je wordt omringt door alleen maar bergen die boven de 3.000 meter steken.

  • In het zomerseizoen staat er een ontbijt klaar. Dit kan uitsluitend op donderdag en zondag (er zijn extra dagen voor speciale gelegenheden)
  • Er zijn 2 ontbijttijden om uit te kiezen: Starttijd bij de Gletscherexpress om 7.00 uur of 9.00 uur en verder met de Wildspitzbahn naar das Café
  • Er is een tafel voor je gereserveerd in Café 3440 om 7.30 uur of 9.30 uur
  • Voor de beschikbare data klik HIER. Klik gewoon op de gewenste datum en je komt direct bij het ticket!
  • Als je al een voucher hebt zonder vaste datum, laat het dan weten wanneer je wilt komen. Dit kan per e-mail of telefonisch op +43 5413 86288. Om organisatorische redenen graag minimaal 3 dagen van tevoren!
  • Niet alleen kun je er ontbijten maar wat te denken van de eigengemaakte taarten en nog veel meer lekkers
  • Er is Wifi aanwezig zodat je gelijk je mooie foto’s en video’s door kunt zetten. Plaats ze ook in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

 

En… mochten jullie leuke foto’s en video’s hebben, vanaf dit punt, dan mogen jullie die zeker doorzetten naar info@fantastischoostenrijk.nl

Pitztaler Gletsjer 14 jun 2018

PS wil je dit genoegen echt mee maken dan dien je zeker te reserveren. Dit kun je HIER doen.

Ontbijt das cafe Pitztaler Gletsjer

<

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×