Pitztaler Gletsjer komend weekend FANtastisch uitzicht!

Pitztaler Gletsjer aug 2020

Pitztaler Gletsjer komend weekend FANtastisch uitzicht!

Tot en met zondag is het FANtastisch weer en de Pitztaler Gletsjer en Café 3.440 is weer open.  ☀️⛄️ Met deze zonnige dagen die voor ons liggen kun je genieten van een spectaculair uitzicht. Heel veel bergen die reiken tot boven de 3000 meter kun je allemaal bekijken en natuurlijk ook wordt je omringt door gletsjers. Wie maakt hier de mooiste foto’s van de week. Wij zijn benieuwd?

Pitztaler Gletsjer aug 2020

Pitztaler Gletsjer aug 2020

Pitztaler Gletsjer aug 2020

Foto’s afkomstig van de facebookpagina van Pitztaler Gletsjer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht