Pitztaler Gletsjer ook open voor Langlaufers

Pitztaler Gletsjer Langlauf

Pitztaler Gletsjer ook open voor Langlaufers

Wij hebben het natuurlijk veel over skiën maar dit keer vergeten we de langlaufers ook niet. Natuurlijk kun je in de lager gelegen gebieden nog lang niet langlaufen. Dat duurt nog een week of 8 op zijn vroegst. Maar op de Pitztaler Gletsjer daar ligt op 2700 meter een 3 kilometer lange langlaufbaan en deze is dus open.

Pitztaler Gletsjer Langlauf

Wat ook zeer goed nieuws is dat as zaterdag, 10 oktober 2020 alle liften van de Pitztaler Gletsjer in bedrijf zijn. Hopelijk valt er ook nog wat sneeuw bij zodat je straks perfecte pistes hebt voor in de herfstvakantie.

Bergfex Pitztaler Gletsjer 9 okt 2020

Pitztaler Gletsjer 10 oktober alles open

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...