Pitztaler Gletsjer open op 25 september 2021 (wordt 18 september)

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer open op 25 september 2021

We zien op social media al weer veel winterse foto’s voorbij komen. Daar doen wij zeker ook zelf aan mee op onze sociale media kanalen. Maar we zagen ook dat er binnenkort ook weer te skiën of te boarden valt op de Pitztaler Gletsjer.

Goede vooruitzichten dat er steeds meer gletsjers gaan openen. Ook hebben we begrepen dat de gletsjers van Sölden en Stubai ook ergens in september open gaan. We hebben begrepen dat als er ook genoeg sneeuw ligt op de Kitzsteinhorn (Kaprun) dat men daar de liften opengaat stellen voor wintersport rond 8 oktober. Dat laatste komt goed uit want een week later willen wij zelf weer de pistes aldaar “onveilig” gaan maken.

Het staat hier boven al. Na een jaar van niet kunnen skiën is het echt weer heimwee. Wij zijn al aan het aftellen en jullie? Al iets geboekt voor komende winter. Neem anders geheel vrijblijvend een kijkje op onze accommodatiepagina.

Maar omdat we het skigebied van de Pitztalergletsjer zo mooi vinden nog twee video’s uit voorgaande jaren. Kijk ook zeker eens in het gebied van de Rifflsee die in het normale winterseizoen open is. Dan ski je eerst in de ochtend in het gebied van de Rifflsee om vervolgens een mooie lange afdaling te maken naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Uiteraard ga je daar dan het gletsjer gebied in.

Later is toch bekend gemaakt dat men juist nog een week eerder open kan gaan. Vanaf 18 september gaat men dus open!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chaletnl-banner-900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...