Pitztaler Gletsjer, Rifflsee en Hochzeiger gaan openen!

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer, Rifflsee en Hochzeiger gaan openen, dit ondanks de aangescherpte maatregelen die de Oostenrijkse skigebieden van kracht zijn.

Vanaf 24 december zijn de liften en pistes open in het gebied van de Hochzeiger. Alles is zo ingericht dat je hier veilig kunt genieten van de omgeving maar zeker ook van de diverse pistes die hier klaar liggen. In het Pitztal had men al de nodige maatregelen genomen en de nieuwe maatregelen heeft men ook omarmt. Zodoende kan men gaan openen. De bescherming en veiligheid van de gasten en medewerkers staat in het Pitztal hoog in het vaandel (net zoals in alle andere gebieden) De Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer zullen pas open gaan op 26 december 2020.

De reeds bestaande en algemene regels zijn te lezen in ons artikel  Pitztal komt ook met Corona regels, introductie “Gondelbutler”

Gasten

Tot 17 januari mogen de accommodaties zoals hotels alleen voor professionele doeleinden gebruikt worden, de verwachting is dat op 18 januari ook toeristen mogen komen mits zij een negatieve antigeentest kunnen tonen.

Ook horecagelegenheden mogen niet eerder dan 18 januari open, tot die tijd mogen zij van 06.00 tot 19.00 uur alleen open voor take away.

Aangescherpte maatregelen

De Oostenrijkse regering kondigde extra maatregelen af om de verspreiding tegen te gaan, één van deze aanscherping is het dragen van een FFP2 masker. Het dragen van een FFP2-masker is verplicht in alle faciliteiten, bij het in de rij staan aan de kassa van de lift, bij het in de rij staan bij de gondels en stoeltjesliften, als mede in alle restaurantruimten (behalve aan de zitplaats/tafel).

Om de bezoekersstroom bij de in- en uitgang van de bergbahnen in goede banen te leiden is het personeel speciaal opgeleid, ook zullen zij bezoekers wijzen op de naleving van de afstandsregels. Zo wordt ook de oppervlakken van alle apparatuur gereinigd en gedesinfecteerd. Voor aanvang van hun dienst wordt de lichaamstemperatuur van alle medewerkers gemeten, dit zal dagelijks gebeuren.

Meer informatie over alle maatregelen is te vinden op pitztal.com

Pitztal Hochzeiger open 24 december

Pitztaler Gletsjer en Rifflsee gaan openen op 26 december 2020

Pitztal Rifflsee open 26 december 2020

Wat zouden wij daar weer een rondje willen maken. In de ochtend dan een rondje Rifflsee dan een mooie lange afdaling naar het begin van het treintje die je op de Pitztaler Gletsjer brengt en aan het einde van de dag een geweldige lange afdaling naar de parkeerplaats… Wij kunnen niet wachten, maar dat moet wel.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht