Pitztaler Gletsjer skiën tot in mei!

Pitztaler Gletsjer 20 november 2022 topfoto

Pitztaler Gletsjer skiën tot in mei!

De Pitztaler Gletsjer bezoeken wij altijd in het skiseizoen een aantal malen. Het mooiste is natuurlijk als je er op een kaiserwetterdag je rondje kunt doen. É’n van de mooiste dagen die we daar hebben geskied was vorig jaar. Op maar liefst 28 april 2022 waren we daar en het was met recht FANtastisch. Zo laat in een seizoen en dan nog perfecte sneeuw hebben.

Dat is iets dat we ook zelf eind april weer op het programma hebben gezet.

Bekijk de beelden nog maar eens hieronder.

De Pitztaler Gletsjer is dit winterseizoen open tot en met 7 mei 2023. Er is nog tijd genoeg om daar naar toe te gaan. Van één ding ben je verzekerd en dat is FANtastische sneeuw. Als wij er weer zijn kunnen jullie zeker een video update verwachten.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×