Pitztaler Gletsjer skiseizoen start op 23 september 2023

Pitztaler Gletsjer Wildspitze topfoto

Pitztaler Gletsjer Wildspitze 20 november 2022 zou het er op 23 september 2023 ook weer zo uitzien?

Pitztaler Gletsjer skiseizoen start op 23 september 2023

Het zomerseizoen is nog aan de gang en in het Pitztal is het hele jaar zeker wat te doen. Als we kijken naar het naastgelegen Rifflsee dan is dat nog open tot 8 oktober voor nog wat mooie wandelingen maar kun je niet wachten en wil je weer de ski’s onderbinden dan is dat vanaf volgende week zaterdag (23 september 2023) weer mogelijk.

Pitztaler Gletsjer 20 november 2022 topfoto

De Pitztaler Gletsjer is een gletsjer waar wij meermalen in het skiseizoen naar toe gaan. Wat ons altijd opvalt is dat er weinig tot helemaal geen wachtrijen zijn op de gletsjer. We constateren dit nu al jaren achter elkaar en de sneeuw die op deze gletsjer ligt is altijd van topkwaliteit. Een absolute aanrader om naar toe te gaan.

De sneeuw die doorgaans van topkwaliteit is heeft ook zeker te maken met de ligging. Op de gletsjer ligt het dalstation op een hoogte van 2.840 meter en de top ligt op 3.440 meter. Daar is ook een uitzichtpunt waar je bij helder weer een FANtastisch uitzicht hebt. Bekijk de video die hier onder staan maar eens vanaf 2 minuten of bekijk de gehele video.

Nieuwe video’s kunnen jullie van ons weer verwachten in het nieuwe winterseizoen.

Pitztaler Gletsjer 23 sept 2023 open

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...