Pitztaler Gletsjer start Winterseizoen

Pitztal

© 2018 TOURISMUSVERBAND PITZTAL

We zitten al weer halverwege de maand september en dan is het ook de tijd voor de diverse gletsjers om weer het winterseizoen op te gaan starten.

As. Zaterdag 15 september 2018 gaat de Pitztaler Gletsjer open voor de wintersporters. Bij de Wildspitzbahn ligt 3 kilometer aan piste voor je klaar. Skiën kun je er in de komende periode van 8:30 tot 13:00 uur. “Das Café” op 3.440 meter hoogte is open tot 15:30 uur

Het wachten is dan tot 20/21 oktober 2018. Dan gaat het wintersportseizoen officieel van start op de Pitztaler Gletsjer. Wie overigens niet kon wachten tot deze seizoenstart was Marcel Hirscher, De Oostenrijkse superstar op ski’s die al in de voorbereiding is voor het komende Worldcupseizoen (seizoenstart Sölden 26 – 28 oktober 2018) heeft er al getraind.

Wintersporters kunnen het officiële openingsweekend op 20 en 21 oktober 2018 ook de nieuwste materialen testen. De zonsondergang kun je mooi bekijken vanuit “Das Café”,muzikaal is er op deze hoogte ook wat te horen vanaf 16 uur (zaterdag, Maria Kofler, SAX’N’More).

Wanneer het begint te schemeren komt er heuse vliegshow en natuurlijk zal het ook niet aan vuurwerk ontbreken. Op de zondag is er ook live muziek en ook zijn er weer materialen te testen.

Als toegift nog een video update en een afdaling van afgelopen seizoen toen wij op deze gletsjer waren. Wij kunnen niet wachten.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht