Pitztaler Gletsjer Video Update 11 januari 2020

Pitztaler Gletsjer 3440 meter

Pitztaler Gletsjer Video Update 11 januari 2020. Afgelopen week zijn we in het Pitztal geweest en hebben toen 2 gebieden bezocht. Het skigebied van Rifflsee maar ook zijn we de Pitztaler Gletsjer op gegaan.

Als je vanuit het skigebied Rifflsee komt en je skiet piste nr 1 af dan kom je vanzelf bij het dalstation van de Gletscherexpress die je vanzelf weer op 2.840 meter brengt en dat is het “dal” van de gletsjer. Vanuit dit punt kun je meteen via de Wildspitzbahn naar het dak van Tirol. Dit ligt op 3.440 meter hoogte en je hebt er een mooi uitzichtplatform waar je een FANtastisch uitzicht hebt. Vele 3000-ers zijn te zien en weet je de bergen niet te vinden (bv de Zugspitze) Op het platform staat rondom alle bergen met naam en toenaam genoemd. Niets zou je kunnen ontgaan….

Pitztaler Gletsjer

Op de vraag hoe de pistes waren kunnen we alleen maar het antwoord geven van FANtastisch. Ook was het in dit gebeid vrij rustig geen wachtrijen maar je kunt zo in de lift instappen. Bekijk onze video update maar en kijk zelf.

Ook waren we nog even live gegaan op facebook mocht je dit hebben gemist.

Wij kijken alweer uit wanneer we in deze skigebieden weer een mooi rondje kunnen maken…. en terwijl de zon in het dal al onder was, konden wij nog even genieten van een mooie zonsondergang….. Overigens zijn er een aantal data in de winter dat Das Cafe open blijft tot de zon ondergaat. Daar zullen we nog eens nader induiken wanneer dat is.

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht