Pitztaler Gletsjer Video Update 17 februari 2020

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer Video Update 17 februari 2020. We zijn weer in het Pitztal geweest en dan is de aantrekkingskracht groot om naar de Pitztaler Gletsjer te gaan. Dan skiën we altijd in de ochtend eerst in het aangrenzende skigebied van de Rifflsee en dan aansluitend gaan we dan de Pitztaler Gletsjer op.

In de ochtend konden we van de wind weinig waarnemen. Toen we rond het middaguur op de gletsjer waren ging net de Wildspitzbahn dicht door de harde wind. Helaas zijn we dan ook niet op het dak van Tirol geweest (3.440 meter) We zijn toen richting de Mittelbergbahn gegaan en dan kom je net onder het topje van de Wildspitzbahn uit. De lift was al een aantal malen daarvoor stil gezet, je raad het al…. dat kwam door de stormachtige wind. Vlak daarna ging ook deze lift dicht… Er viel nog zeker te skiën en dat kun je allemaal zien in de video update die klaar staat.

Overigens zijn we niet met het treintje weer afgedaald naar het dal maar hebben dat gedaan via een skiroute. Wat een geweldige route is dit. De beelden zullen we later laten zien maar dit is absoluut een aanrader. We doelen dan niet specifiek op de piste die naar beneden gaat maar meer om de omgeving. Je kijkt je ogen uit. Nogmaals een aanrader maar nu eerst de video update.

Ook op facebook zijn we weer live gegaan.

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

RTL Weer Pitztaler Gletsjer 17 feb 2020 2

Sankt Leonard is de gemeente waar de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer liggen…

De update van de Rifllesee kun je hieronder nog bekijken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Bluetribe Actie FANtastisch Oostenrijk Helm Goggle

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...