Pitztaler Gletsjer Video Update 29 april 2024

Pitztaler Gletsjer Das Cafe 3440 meter

Pitztaler Gletsjer Video Update 29 april 2024

Eind april gaan we jaarlijks nog altijd naar Oostenrijk om op de ski te staan. Veel mensen denken dat het skiseizoen dan echt voorbij is. Dat is natuurlijk wel zo voor de wat lager gelegen gebieden maar zeker niet voor de gletsjergebieden.

Het valt ons op dat de laatste jaren de pistes er gewoon FANtastisch bij liggen. Afgelopen weekend hebben we dat al meegemaakt op de Kitzsteinhorn en op 29 april 2024 hebben we de Pitztaler Gletsjer bezocht.

Wij kunnen nu al zeggen dat deze skidag in de top 3 staat van afgelopen seizoen. Wat een sneeuw, poedersneeuw, strak geprepareerde pistes en het weer was ook om in te lijsten.

De Video Update van deze dag kun je hieronder bekijken.

Wat ons overigens opviel was dat er veel Nederlanders in het skigebied aanwezig waren. Deze locatie wordt ook gezien door de Nederlanders en dat verdient dit skigebied ook. Wij blijven zeggen dat ook de Rifflsee en de Hochzeiger een leuk skigebied is in dit dal. Daarbij komt ook nog dat de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer nagenoeg aaneengesloten zijn.

Op sociale media waren we ook nog aanwezig. Daar zijn we live gegaan zowel op facebook als instagram.

Ook op Tiktok staat een video.

@fantastisch_oostenrijk

FANtastische Skidag op de pitztalergletscher pitztalergletsjer pitztal 29april2024 @pitztalergletscher @pitztal tirol austria oostenrijk

♬ origineel geluid – FANtastisch Oostenrijk – FANtastisch Oostenrijk

We hebben zo’n beetje alle pistes aangetikt en het was genieten. Hieronder nog diverse foto’s van deze dag.

Pitztaler Gletsjer Dalstation

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer Zonnepanelen

Pitztaler Gletsjer 3440 meter

Pitztaler Gletsjer Gletsjerijs

Pitztaler Gletsjer terras

Pitztaler Gletsjer Wildspitze 3774 meter

Pitztaler Gletsjer Wildspitze das cafe 3440 meter

We hebben nog heel veel materiaal die we hebben opgenomen met de helmcamera. We zullen vast ook nog een ski video compilatie gaan maken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×