Piztaler Gletsjer geopend voor Wintersport 1 oktober 2022

Pitztaler Gletsjer 2840 meter

eerste skiërs gesignaleerd op de Pitztaler Gletsjer 1 oktober 2022

Piztaler Gletsjer geopend voor Wintersport 1 oktober 2022

We hebben er weer lang naar uitgekeken de opening van de gletsjers. Een aantal gletsjers zijn het Pitztal al voorgegaan maar nu gaat dan ook de Pitztaler Gletsjer open. Het is wat bewolkt en er valt wellicht een vlok sneeuw maar het zicht is redelijk. Dit kun je ook zien in onderstaande video.

Voor wie daar nu is lijkt het ons weer heerlijk. wij vinden dit zelf één van de meest FANtastische gebieden. Waarom?

Het is er altijd redelijk rustig en zeker als het skigebied Rifflsee open is kun je daar echt een FANtastische dag hebben. In de ochtend namelijk neem je het skigebied van Rifflsee, waar er zeker uitdagende afdalingen zijn. Ben je daar aan het eind van de middag klaar dan heb je een lange afdaling naar het begin van de lift (trein) van de Pitztaler Gletsjer.

Hieronder nog twee video updates. De eerste is vanuit de Rifflsee en de tweede komt vanaf de Pizttaler Gletsjer.

Piztaler Gletsjer geopend tot waarschijnlijk wel weer ergens in mei. Wij proberen deze gletsjer weer te bezoeken ergens in november en dan kunnen jullie ook weer nieuwe beelden verwachten. Wij kijken er naar uit en zien jullie wellicht daar wel.

Pitztaler Gletsjer Mittelbergbahn

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht