Save the date: Poederbaas Freeride Festival 2020

Poederbaas freeride festival Joep van Urk
© Joep van Urk

De [block]0[/block] was een groot succes en overtrof alle verwachtingen, in navolging van dit succesvolle editie van het Poederbaas Freeride Festival heeft Poederbaas de datum van hun volgende editie bekend gemaakt. Hierbij save the date want van 7 tot 13 maart 2020 zal het spektakel weer plaatsvinden.

De 5e editie van de Poederbaas Freeride Festival waarin ook het eerste NK Freeride plaatsvond werd van 16 t/m 22 maart 2019 in Kappl gehouden, hier had men te maken met top sneeuwcondities, dit naast kaiserwetter het nodige aan DJ’s, enthousiaste deelnemers en oneindige lijnkeuzes. Het werd een legendarische week, de volgende editie zal volgens Stenmar, oprichter van Poederbaas, naar verwachting nog drukker worden.

“Het mooie van dit evenement is dat het een combinatie is van fanatieke wintersporters en ervaren freeriders. De interactie tussen deze twee zorgt ervoor dat er ruimte is voor talentontwikkeling en dat er in zo’n week flinke stappen worden gezet.”

Roots

De roots van Poederbaas ligt in het freeriden, van het verkopen van zelfgemaakte mutsen en hoofdbanden aan collega’s tot de oprichting van het bedrijf in 2010. Sinds 2014 organiseert Poederbaas het Poederbaas Freeride Festival, dit werd zeer enthousiast ontvangen. De zesde editie in 2020 belooft weer beter te worden dan de voorgaande edities.

Pre-inschrijving mogelijk

Wie niet kan wachten kan zich nu al inschrijven, stuur even een mailtje naar nala@poederbaas.com maar wacht niet te lang ander sta jij volgend jaar niet aan de start. Voor meer informatie hou de site van Poederbaas in de gaten of via de socials.

Instagram Banner

Turner Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht