Poederbaas Rider’s Choice, het talent van morgen

Poederbaas Rider's Choice

Poederbaas lanceert “Riders’s Choice”, gericht op de ontwikkeling van jonge talenten. Met dit evenement wil Poederbaas de droom van iedere jonge skiër of snowboarder verwezenlijken, die zich verder wil ontwikkelen in de wereld van de freeride sport.

Poederbaas Rider’s Choice wil met dit evenement graag een bijdrage leveren aan de steeds populairder wordende freeride sport. Dit is onder anderen te zien binnen de Freeride World Tour die ook Fieberbrunn aan doet. De leeftijd van de deelnemers worden steeds jonger en men hoopt hier een belangrijke aandeel in te krijgen.

Riders Choice

De “Rider’s Choice”

Poederbaas en de beste skiërs en snowboarders van de Benelux zullen in maart naar Frankrijk vertrekken. In deze week zal er gezocht worden naar de “Rider’s Choice” dit onder begeleiding van ervaren freeriders en berggidsen. In deze week zal men gaan voor de ultieme lijnkeuze de “Rider’s Choice”, in the middle of nowhere zonder liften maar wel met een verlaten berghut.

Met een nauwe begeleiding wil men de talenten in een extreme omgeving helemaal klaarstomen voor de toekomst, men leert alles over de lijnkeuze, de techniek en uiteraard snowsafety. Maar de nauwe begeleiding moet ook bijdragen aan het behalen van hun sportieve doelstellingen.
De week wordt afgesloten met een freeride wedstrijd, de jury zal de rider’s gaan beoordelen op de lijnkeuze van de atleten, deze jury zal bestaan uit bekenden uit de freeridewereld in de Benelux. Dit zijn Paul de Groot, Rembert Notten, Koen Goris en Martine de Hoorn.

Rider's Choice

Gratis

Om de prijs hoef je het niet te laten, het kost namelijk helemaal niks. De drempel om mee te doen is hierdoor zeer laag, waardoor iedereen de kans krijgt. De top 10 atleten worden middels een selectieprocedure geselecteerd. Hoe je mee kunt doen zal later bekend gemaakt worden, Poederbaas maakt dat via facebook en de website bekend.

Is het jouw ambitie om te groeien in de freeride wereld, en heb je talent. Hou de facebookpagina van Poederbaas of de website goed in de gaten, zo maak je kans om een week lang gratis een FANtastische tijd te hebben met de grootste talenten van de Benelux.

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...