Queen Lang & Klang in St. Johann in Tirol

St Johann in Tirol Lang & Klang

Lang & Klang is erg bekend in St Johann in Tirol. Lang & Klang is het op iedere woensdag nog tot 28 augustus 2019. Maar wat is het nu precies?

Ruim 30 winkels zijn deze dag langer open. Tot 21 uur kun je van alles bekijken. Maar…. ook op het dorpsplein van St Johann in Tirol wordt voor een leuke sfeer gezorgd. Iedere woensdag is er een optreden van een band en daar wordt natuurlijk een mooi feestje van gemaakt. Niet alleen op het hoofdpodium staat een band te spelen maar ook zijn er twee bands aan het spelen in de Speckbacherstrasse/Poststrasse.

Woensdag 31 juli 2019 komt er een coverband spelen waarbij je de muziek van Queen kunt herkennen.

St Johann in Tirol Lang & Klang

Overigens voor kleine kinderen is het ook een groot feest. Zij kunnen zich vermaken in een speelstraat waar jongleurs, steltlopers, dansers en vele andere kunstenaars aanwezig zijn.

De toegang voor dit alles is ook nog eens gratis, wat wil een mens nog meer. Voor wie gaat heel veel plezier en laat even weten hoe het geweest is.

St Johann in Tirol Lang & Klang

St Johann in Tirol Lang & Klang

St Johann in Tirol Lang & Klang

Foto’s: facebook pagina van St Johann in Tirol. wil je het hele programma zien van Lang & Klang tot en met 28 augustus 2019, klik dan HIER en je weet alles.

Alpen Reizen

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...