Race Clinic Slijpen en Waxen in Utrecht

Klein Wintersport

Zaterdag 25 november 2017 vindt er in Utrecht een unieke Race Clinic Slijpen en Waxen plaats. Klein Wintersport gaat samen met een specialist van Holmenkol uit de Worldcup die clinic verzorgen.

Er wordt een demonstratie gegeven maar je kan ook zelf aan de slag. Naast de demonstratie worden ook thema’s als reparatie, waxen en rotobrushes samen met jou onder de loep genomen. Uiteraard wordt er gekeken wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken (o.a. Swix, Toko, Holmenkol, RedCreek). Dit is wat Klein Wintersport onderscheid in de markt. Een enorme passie voor het onderhoud maar niet enkel en alleen gefocust op 1 merk. Een brede kennis en ervaring van slijp en waxtools. En niet te vergeten het is bovenal altijd gezellig!

Wil jij dit niet missen, meld je dan snel aan!

Aanmeldingen kan via info@kleinwintersport.nl. Meer info kun je lezen op de website van Klein Wintersport of de facebookpagina. Op deze kanalen vind je het laatste nieuws en actuele zaken omtrent o.a. de clinics. Vanaf januari 2018 worden er weer clinics gegeven voor beginners.

Waar wordt de clinic gehouden bij:

SnowSportCenterUtrecht
Otto Hahnweg 23
3542 AX Utrecht

melden bij de receptie

Klein Wintersport

Klein wintersport

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht