Raoul en CampingWelt, hoe het allemaal begon

CampingWelt Brixen im Thale

Raoul en CampingWelt, hoe het allemaal begon

We kregen een leuk verhaal van Raoul die nu ook “bewoner” is van CampingWelt Brixen im Thale.

“Hoe het allemaal begon….”

Als winterfreak volg ik natuurlijk al jarenlang de website van Fantastisch Oostenrijk en begon het hebben van een eigen plek in Oostenrijk steeds meer een verlangen te worden. Maar ik was niet alleen, ook mijn vrouw en 2 jonge kids moest ik hiervan overtuigen. Kamperen was namelijk niet iets wat wij normaliter deden.

Achter de schermen volgde ik nauwlettend de aangeboden caravans in Oostenrijk op de welbekende verkoopsites. Snel kwam ik erachter dat niet alle te koop staande objecten hier op stonden. De enige manier om hier achter te komen was af te reizen naar Oostenrijk. Hier zouden ook de talloze vragen die we hadden beantwoord kunnen worden.

Na alle filmpjes gezien te hebben op deze website was de keuze om deze zomer naar de camping in Brixen im Thale te gaan snel gemaakt.

Brixen im Thale Zomer

We huurden een caravan op de camping en zouden vanaf hier onze zoektocht voortzetten en dit voor ons nog onbekende gebied nader te onderzoeken.

Aangezien het gelijk bloedheet was besloten we eerst eens van onze vakantie te gaan genieten, bij het zwembad wat echt maar een paar minuutjes lopen was. Het zwembad is perfect, meer heb je niet nodig!

Brixen im Thale Zomer Zwembad

Het zwembad maar er is ook een groot bad en een…


Brixen im Thale Zomer Zwemmeer

…zwemmeer

Ook een bezoek aan de restaurants in het dorp mocht natuurlijk niet ontbreken. Niks mis mee!

Eten

Ondertussen hadden we onze draai op de camping gevonden en kregen we veel antwoorden op onze vragen van de vaste gasten die ons heel vriendelijk te woord stonden. De afspraken voor enkele bezichtigen werden gemaakt en nog die week hebben wij diverse caravans bekeken. De vakantie was daarmee ook ten einde gekomen en bij terugkomst in Nederland zouden wij een beslissing gaan nemen.

Winter Brixen im Thale CampingWelt

Een half jaar later rijden we voor het eerst een winters Brixental binnen op weg naar ons eigen huisje.

Caravan Brixen im Thale

Caravan Brixen im Thale

Caravan Brixen im Thale

Daar zijn we dan, home sweet home…

Caravan Brixen im Thale Sneeuwkanon

Uitzicht op de piste vanaf de caravan waar we zo op kunnen stappen om het gebied van SkiWelt in te skiën.

Om vervolgens na een dag op de berg moe maar voldaan terug te keren op de camping waar het huisje dan lekker warm is. Er is eigenlijk maar één woord toepasselijk voor ons eigen plekje in Oostenrijk “FANTASTISCH”.

Hopelijk kunnen we snel weer genieten van ons plekje.

Raoul, Daniëlle en kids

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Haus Steiner

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht