Rave on Snow Saalbach 2019

Rave on Snow

Rave on Snow Saalbach 2019 is alweer de 26e editie van dit jaarlijks terugkerend evenement in het Skicircus. Van 12 tot en met 15 december 2019 is dit het tweede evenement binnen de grenzen van het Skicircus.

Dit evenement volgt BERGFESTival op die een week eerder gehouden werd. Rave on Snow is ook weer een jaarlijks evenement. Volgens de organisatoren is Rave on Snow een mix van de charmes die in de Alpen te vinden zijn en het bruisende van een rave. Allemaal onder het motto: “Één dorp, één groot feest! Saalbach Hinterglemm“.

De line-up is hieronder te lezen, voor het programma en andere informatie kan je hier terecht.

Line Up Rave on Snow 2019
© raveonsnow.com

26 jaar

Al 3 decennia wordt er in december een elektronische dancefestival georganiseerd, de eerste was in 1993. Vanaf 1999 zijn Thomas Kleutgen en Bob Shahrestani erbij in de organisatie. Op de site van Saalbach staat een interview met deze organisatoren. Vorig jaar werd nog de 25e editie gevierd.

Net als de vorige editie speelt dit evenement zich voornamelijk af in Saalbach/ Zo is er een openluchtstadion op het dorpsplein die de mooie naam “Mountain Peak” mee kreeg. Maar ook een parkeergarage is het toneel tijdens dit evenement.

Dit jaar is het al de 26e editie met meer dan 60 DJ’s en live acts verdeeld over 13 podia kan men meer dan 50 uur feesten. Klik hier als je meer wilt weten over dit evenement.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht