Save the date Rave on Snow Saalbach 2022

rave on snow 2022

Save the date Rave on Snow Saalbach editie 2022

Van 15 tot en met 18 december 2022 staat het Skicircus weer in het teken van dit jaarlijks evenement. En na 2 jaren van afwezigheid zal dit weer een fantastisch feest worden.

Inmiddels is het al weer 29 jaar geleden dat de eerste editie in Längenfeld werd georganiseerd en kwam pas in het 3e jaar naar Saalbach Hinterglemm. Dit evenement is meer dan alleen een feest. Rave on Snow is het “kerstfeest” in de clubscene, een winterse bijeenkomst die ook de heetste feesten belooft, zelfs als het onder nul is.

De line-up is nog niet bekend gemaakt echter zijn er wel alvast kaarten te koop. De line-up is zodra het bekend is hier te vinden. Voor de tickets en eventueel overnachting kun je hier terecht.

1994

Al 3 decennia wordt er in december een elektronische dancefestival georganiseerd, de eerste was in 1994. Vanaf 1999 zijn Thomas Kleutgen en Bob Shahrestani erbij in de organisatie. Op de site van Saalbach staat een interview met deze organisatoren. In 2018 werd nog de 25e editie gevierd.

Net als de vorige editie speelt dit evenement zich voornamelijk af in Saalbach. Zo is er een openluchtstadion op het dorpsplein die de mooie naam “Mountain Peak” mee kreeg. Maar ook een parkeergarage is het toneel tijdens dit evenement.

Dit jaar is het al de 27e editie met meer dan 60 DJ’s en live acts verdeeld over 13 podia kan men meer dan 50 uur feesten. Klik hier als je meer wilt weten over dit evenement.

Meer informatie ga naar Saalbach.com en Rave on snow.

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...