Rave on Snow Saalbach – 25 jarig jubileum

Rave on Snow

Het winterseizoen is voorbij en gebieden maken zich op voor het zomerseizoen, maar toch kijken we (ver) vooruit naar het winterseizoen 2018/2019. Dan is er een jubileum in Saalbach, namelijk het 25 jarig jubileum van Rave on Snow.

Het jaarlijks festival op verschillende plekken in Saalbach zal gehouden worden van 13 tot en met 16 december 2018.

Rave On Snow is volgens de organisatoren een mix van de charmes die in de Alpen te vinden zijn en het bruisende van een rave, allemaal onder het motto: “Één dorp, één groot feest! Saalbach Hinterglemm“.

Al 2 decennia wordt er in december een elektronische dancefestival georganiseerd, de eerste was in 1993. Vanaf 1999 zijn Thomas Kleutgen en Bob Shahrestani erbij in de organisatie. Op de site van Saalbach staat een interview met deze organisatoren.

Net als de vorige editie speelt dit evenement zich voornamelijk af in Saalbach, zo is er een openluchtstadion op het dorpsplein die de mooie naam “Mountain Peak” mee kreeg. Maar ook een parkeergarage is het toneel tijdens dit evenement.

Dit jaar is het al de 25e editie, een mijlpaal met meer dan 70 DJ’s en live acts. Wie er allemaal komen is nog niet bekend, maar vanaf maandag (16 april) vind er een pre-sale plaats. Voor deze pre sale moet men zich aanmelden via mail.

Aanmelding gaat via deze link, meer info zie onderstaande foto. Klik hier als je meer wilt weten over dit evenement.

Bron: saalbach.com en de facebookpagina van Rave on Snow.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...