Red Bull Hangar 7 Salzburg een bezoek waard!

Hangar 7 Salzburg

Red Bull Hangar 7 Salzburg een bezoek waard!

Red Bull Hangar 7 Salzburg, ben je in Oostenrijk op vakantie en je hebt heel toevallig een dag met wat minder weer. Dan is een bezoek aan Hangar 7 zeker aan te bevelen. Het is een soort van museum van Red Bull en de ingang is ook nog eens vrij.

Hangar 7 Salzburg

Stefan was er eens op zo’n dag gaan kijken en mocht ook de special hangar in waar nog veel meer vliegtuigen, helikopters en Formule 1 auto’s staan. Het vliegtuig van Tito staat er zelfs. Wie is Tito zullen de minder ouderen vast afvragen. Tito was tot begin jaren ’80 de grote baas die het grote Joegoslavië bij elkaar hield. Tito ging dood en we weten vast wel hoeveel oorlogen er daarna op de Balkan hebben plaatsgevonden, maar dit geheel ter zijde.

Het vliegtuig mocht ook bekeken worden en je mag er ook alles filmen en natuurlijk ook foto’s maken. Stefan heeft dat ook gedaan en daar kwam onderstaande video uit.

Meer info over Hangar 7 kun je HIER vinden.

Hangar 7 Salzburg

Hangar 7 Salzburg

Hangar 7 Salzburg

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...